CIRCUS TOUR

THE MARCELLY S

Wij zijn bezig met de start van een primeur op het gebied van uitzonderlijke evenementen

"CIRCUS TOUR"

Hierbij denken wij aan het samenstellen van kleine groepen mensen uit het bedrijfsleven waarmee wij gezamenlijk een Circus Tour of misschien beter gezegd een circustournee willen uitvoeren.

Alles mee maken, achter de schermen van een echt circus, sterker nog zelf meewerken, dat is onze insteek, iets volledig anders als de formele werksfeer op het bedrijf.

Maar dan wel een echt circus tournee, dwz aanmelden, gezamenlijk met alle medewerkers van het circus eten, overnachten in een circus wagen zoals de artiesten, opbouwen afbreken en zelfs de laatste dag de deelnemers zelf laten optreden en een uitvoering geven in een top circus act als afsluiter.

Wij onderhandelen op dit moment met verschillende" top" Circus directies en komen binnenkort met een geweldige volledig verzorgde aanbieding voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen enz.

 

 

Nu reeds geinteresseerd stuur dan een E-mail naar

info@circus-tour.nl

Hieronder een impressie van het opbouwen van een circus

Klik op de foto's en ga verder met do onderste pijltjesPUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Circus Tour Gallery
SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash..
 

(advertentie)

Magic Circus
Circuskunsten van soms letterlijk hoog niveau met humor, emoties en spanning

 

circusCircus opzijnbest.nl

terug naar begin website circus tour